Monday, November 3, 2008

Kenangan Indah Bersama MYHEART

assalamualaikum wbt.....




myheart masih cedera.memandangkan aku terpaksa mengeluarkan duit sendiri bagi dapatkan rawatan myheart so aku terpaksa mengambil sedikit masa bagi nak survey tempat2 yang terbaik dan termurah untuk myheart.

ahad sebelum tragedi,myheart dah sampai ke ipoh.dengan perjalanan pergi balik sejauh 403.1km myheart sudah semakin jauh berjalan.sebelum ini alor setar destinasi paling jauh so insyallah pasni makin jauh kita akan pergi.aku ke simpang pulai sempena perkahwinan seorang blogger,gorothedon dgn kawan matrik kmpp aku,hasma.nasi minyak dorang memang sedap beb.tak rugi aku pi.



pas kenduri,aku bersiar2 dgn myheart mengimbau kenangan aku selama setahun di ipoh(2000-2001).even banyak tempat yang aku tak berapa nak ingat tapi kenangan stay ipoh memang aku takkan lupa sampai bila-bila sbb itu pertama kali aku jauh dari keluarga dan aku jumpa hantu!!.

owh ya,sengaja ambil photo myheart di sign-board TAMAN D.R.disitu cinta adik-adik aku (noushy-syah)berputik.i miss them damn. much!!!

nota kaki:hari ni ke balai polis lagi.hantar dokumen2 yang diperlukan.hati masih sakit.tapi aku cuba untuk bersabar...

2 comments:

  1. depan taman d.r. tu, sekolah aku.

    ReplyDelete
  2. aku sedang memindahkan entri2 dari segala blog yg aku ada ke sini

    ReplyDelete